Kwalitatief, flexibel en betaalbaar

De lessen

Autorijlessen volgens de nieuwste methode!

Vlot, veilig, comfortabel, sociaal en mileubewust in het verkeer kunnen rijden en klaar zijn voor je praktijkexamen vraagt de nodige voorbereiding, maar een goede rijopleiding is de investering zeker waard.

Vanaf 16,5 jaar kun je rijles volgen en examen doe je vanaf 17 jaar. Uiteraard moet je eerst je theorie examen hebben behaald voordat je het praktijk examen mag doen.

Lesprogramma 

In het lesprogramma worden veel dingen aangeleerd zoals schakelen, sturen, kijktechniek, het rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, navigatierijden etc. De lessen zijn gebasseerd op hoe jij iets leert, iedereen leert namelijk op zijn of haar eigen manier.

Niet iedereen heeft hetzelfde instapniveau, dezelfde leerprestaties en een gelijk vermogen om te leren. Daarom wordt je stap voor stap begeleid door een gediplomeerd rij-instructeur tot het behalen van je rijbewijs.

Rij-instructeur

De autorijlessen worden door een gediplomeerde rij-instructeur gegeven. Je rijdt vanaf de eerste les tot en met je praktijkexamen met dezelfde instructeur. Dat geeft een vertrouwde en optimale leersituatie en is bovendien gezellig. Hierdoor voelt de leerling zich op zijn/haar gemak en neemt de lessen beter op. Wij geven les aan de hand van een duidelijk en overzichtelijk leerplan.

In de loop van je autorijlessen zal je samen met je instructeur de vorderingen bespreken. Je weet precies waar je aan toe bent, wat je al kan en wat je nog moet leren. Samen met je instructeur doorloop je alle stappen die nodig zijn om je autorijbewijs te halen.

Volkswagen Polo 
Lesauto

Je krijgt les in een Volkswagen Polo Bleu Motion. Deze auto is al jaren een van de meest gebruikte lesauto’s in zijn klasse. Hij loopt voorop als het gaat om kwaliteit, veiligheid en comfort en is daarom zeer geschikt als lesauto.

De auto is voorzien van een dubbele bediening, bestaande uit een gas- rem- en koppelingspedaal. Ook heeft de auto extra spiegels, zodat de leerling én de instructeur het verkeer beter in de gaten kan houden.

Op het dak van de auto bevinden zich twee borden, namelijk het verplichte L-bord en daarnaast een dakbord van rijschool On The Way.