Kwalitatief, flexibel en betaalbaar

De lessen

Autorijlessen volgens de nieuwste methode!

Vlot, veilig, comfortabel, sociaal en milieubewust in het verkeer kunnen rijden en klaar zijn voor je praktijkexamen vraagt de nodige voorbereiding en een goede rijopleiding is de investering zeker waard.

Vanaf 16,5 jaar kun je rijles volgen en examen doe je vanaf 17 jaar. Uiteraard moet je eerst jouw theorie examen hebben behaald, voordat je het praktijk examen mag doen.

Lesprogramma

In het lesprogramma worden veel technieken aangeleerd zoals schakelen, sturen, kijktechniek, het rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, navigatierijden etc.. De lessen zijn gebaseerd op hoe jij iets leert, iedereen leert namelijk op zijn of haar eigen manier.

Niet iedereen heeft hetzelfde instapniveau, dezelfde leerprestaties en een gelijk vermogen om te leren. Daarom word je stap voor stap begeleid door een gediplomeerd rij-instructeur tot het behalen van jouw rijbewijs.

Rij-instructeur

De autorijlessen worden door een gediplomeerde rij-instructeur gegeven. Je rijdt vanaf de eerste les tot en met jouw praktijkexamen met dezelfde rij-instructeur. Dat geeft een vertrouwde en optimale leersituatie en is bovendien gezellig. Hierdoor voelt de leerling zich op zijn/haar gemak en neemt de lessen beter op. De lessen worden gegeven  aan de hand van een duidelijk en overzichtelijk leerplan.

In de loop van je autorijlessen zal je samen met jouw rij-instructeur de vorderingen bespreken. Je weet precies waar je aan toe bent, wat je al kan en wat je nog moet leren. Samen met je rij-instructeur doorloop je alle stappen die nodig zijn om jouw rijbewijs te halen.

Toyota Yaris Hybrid Automaat

 

De Lesauto

Je krijgt les in een Toyota Yaris Hybrid Automaat. Deze auto is al jaren een van de meest gebruikte lesauto’s in zijn klasse. Als het gaat om kwaliteit, veiligheid en comfort loopt deze auto voorop en is daarom zeer geschikt als lesauto.

De auto is voorzien van een dubbele bediening, bestaande uit een gas- en rempedaal. Ook heeft de auto extra spiegels, zodat de leerling én de rij-instructeur het verkeer beter in de gaten kan houden.

Op het dak van de auto bevinden zich twee borden, namelijk het verplichte L-bord en daarnaast een dakbord van Rijschool On The Way.